Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι

ΛΕΒΑΝΤΑ 
Συνεργείο Καθαρισμού Βόρεια Προάστια, Κηφισιά Αττική

Η επιχείρησή μας “ΛΕΒΑΝΤΑ” η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των καθαρισμών προσφέροντας πάντα υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας για την Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια και την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική. Έτσι, σε όλη την διάρκεια της πορείας της από την ίδρυση της και μέχρι και σήμερα, χάρη στην ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει, ακολουθεί διαρκώς μία άκρως ανοδική πορεία χωρίς όμως να επαναπαύεται.
 
Με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό τόσο στον πελάτη, όσο και στο χώρο του, με προσοχή και φροντίδα στα προσωπικά του αντικείμενα, αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε κάθε χώρο σε ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον.
 
Το συνεργείο καθαρισμού της επιχείρησής μας απαρτίζεται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, άριστα εκπαιδευμένους στους διαφορετικούς και απαιτητικούς τομείς της καθαριότητας οικιών, πολυκατοικιών, εμπορικών κέντρων, γραφείων καταστημάτων αλλά και κάθε χώρου. 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ
Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά καθαρισμού, το συνεργείο καθαρισμού μας, μπορεί να σας εγγυηθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 
Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού ώστε να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του χώρου σας. 
 
Χάρη στη ποιότητα, την άψογη συνεργασία και τις ανταγωνιστικές τιμές μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση κάθε ιδιώτη και επαγγελματία στην Κηφισιά και όλη την Αττική.
 

Για την σωστή εκτίμηση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας. 
Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας οικονομικά και
με την εγγύηση της "ΛΕΒΑΝΤΑΣ". 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια,
την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική.