Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Λεβάντα | Συνεργείο Καθαρισμού Βόρεια Προάστια, Κηφισιά Αττική

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των καθαρισμών η επιχείρησή μας “ΛΕΒΑΝΤΑ” η οποία δραστηριοποιείται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια και την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό καθαρισμούς σε πολυκατοικίες και κοινόχρηστους χώρους, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας μπορεί να πραγματοποιήσει με συνέπεια τους καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών προσφέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για ένα περιβάλλον υγιεινό και ευχάριστο. Αναλαμβάνουμε αρχικούς καθαρισμούς νεόκτιστων κτιρίων, έκτακτους καθαρισμούς, αλλά και τακτικούς καθαρισμούς, προσφέροντα πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε πολυκατοικίες στην Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική.
 
 
ΥΓΙΕΙΝΟ
& ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το πρόγραμμα καθαρισμού που πραγματοποιούμε σε κάθε πολυκατοικία, διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε κτιρίου και εφαρμόζεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας την προσυμφωνημένη ώρα και ημέρα.
 
Κύριο μέλημα μας είναι η εξασφάλιση ενός πεντακάθαρου και υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α., ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα τους χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.
 

Για την σωστή εκτίμηση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας. 
Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας οικονομικά και
με την εγγύηση "ΛΕΒΑΝΤΑ". 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια,
την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική.