Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καθαρισμοί Οικιών {"hide":"true"}

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ 
Μπλέτσας | Συνεργείο Καθαρισμού Κηφισιά Αττική

Είτε πρόκειται για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, είτε για το σπίτι σας που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, η επιχείρησή μας “ΜΠΛΕΤΣΑΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την σωστή καθαριότητα του χώρου σας και να σας εγγυηθεί έναν ανανεωμένο και πεντακάθαρο χώρο. 
 
Με σεβασμό και υπευθυνότητα το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να αναλάβει τον αρχικό καθαρισμό, τον τακτικό ή την συντήρηση της καθαριότητας του χώρου σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε μεζονέτες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα και κάθε οικία εξυπηρετώντας άμεσα την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Πεύκη αλλά και όλη την Αττική. 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να περιλαμβάνουν σχεδόν όλα τα μέρη μίας οικίας, όπως τους τοίχους, τα τζάμια, τα πατώματα, τις σκάλες, ακόμα και τα έπιπλα που μπορεί να υπάρχουν στην οικία, καθώς και όλα τα δωμάτια όπως σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, μπάνιο αλλά και κάθε δωμάτιο. 
 
Το οργανωμένο συνεργείο μας διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα ώστε να αποκτήσει η οικία σας ένα καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον.
 
Στόχος μας, πάντα, η παροχή υπηρεσιών άψογης καθαριότητας, όσο απαιτητικές και αν είναι οι ανάγκες καθαρισμού μίας οικίας.
 

Για την σωστή εκτίμηση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας. 
Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας οικονομικά και
με την εγγύηση της ΜΠΛΕΤΣΑΣ. 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια,
την Πεύκη αλλά και όλη την Αττική.